fbpx

Luxe villa’s

In de bosrijke en parkachtige omgeving van Landgoed Monnikenberg komen 14 geschakelde villa’s en 4 vrijstaande villa’s aan de buitenrand. In het glooiend binnengebied komen 4 twee-onder-een-kap villa’s, 6 hoekvilla’s en 4 tussenvilla’s. De ­diversiteit in zowel woningtypen als gebruik van natuurlijke materiaaltoepassingen maken de villa’s stuk-voor-stuk uniek en bijzonder.

Woonproject Landgoed Monnikenberg is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau MIX ­Architectuur. Zij hebben zich gespecialiseerd in bijzondere woonprojecten in een ­landschappelijke ­omgeving. Conform de Nederlandse bouwnormen zullen alle villa’s optimaal worden geïsoleerd, zonder gasaansluiting. Op de platte daken komen zonnepanelen die op straatniveau niet zichtbaar zijn. ­Landgoed Monnikenberg is een unieke buitenkans voor de ware levensgenieters.

Duurzaam wonen begint bij duurzaam bouwen

Bij het ontwerpen en bouwen van de villa’s wordt al vanaf de eerste schetsen rekening gehouden met ‘duurzaamheid’. Denk aan de keuze voor een warmtebron, een optimale isolatie en toepassing van duurzame houtsoorten.