fbpx

Luxe woningen en villa’s

In de bosrijke en parkachtige omgeving van Landgoed Monnikenberg komen veertien geschakelde villa’s, vier twee-onder-een-kapwoningen, vier gezinswoningen, zes hoekwoningen en vier vrijstaande villa’s. De ­diversiteit in zowel woningtypen als gebruik van natuurlijke materiaaltoepassingen maken de woningen en villa’s stuk-voor-stuk uniek en bijzonder.

Woonproject Landgoed Monnikenberg is ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau MIX ­Architectuur. Zij hebben zich gespecialiseerd in bijzondere woonprojecten in een ­landschappelijke ­omgeving. Conform de Nederlandse bouwnormen zullen alle woningen optimaal worden geïsoleerd, zonder gasaansluiting. Op de platte daken komen zonnepanelen die op straatniveau niet zichtbaar zijn. ­Landgoed Monnikenberg is een unieke buitenkans voor de ware levensgenieters.

AANMELDEN BEL MIJ TERUG

Duurzaam wonen begint bij duurzaam bouwen

Bij het ontwerpen en bouwen van de appartementen, villa’s en woningen wordt al vanaf de eerste schetsen rekening gehouden met ‘duurzaamheid’. Denk aan de keuze voor een warmtebron, een optimale isolatie en toepassing van duurzame houtsoorten.